Kontakta oss

Om du vill få en kostnadsfri offert, bli företagskund, eller bara har frågor om din resa. Våra resekonsulter står till ditt förfogande alla vardagar under kontorstid.

Kontakta oss

Kontakta oss

Våra telefoner är bemannade alla vardagar under kontorstid. Vi har en genomsnittlig väntetid på mindre än 30 sekunder. Under högsäsong kan det dock ta längre tid att komma fram.

Kontakta oss via E-Mail

Vi svarar på e-post löpande under kontorstid. Svarstiden är i snitt en dag, men under högsäsong kan det ta några dagar att få svar. Ring gärna om ditt ärende är akut.

Några av våra partners

Boka enkelt och säkert

När du köper din resa hos oss så är du i gott sällskap. Över 50 000 har köpt sin resa genom oss, och av dom har 5821 kunder betygsatt oss sedan starten. Med hela 96,4% nöjda kunder sätter vi standarden för branschen. Vi tar dessutom din säkerhet och integritet på allvar. Hela vår webbsida och kassa är krypterad, vi skyddar dina personuppgifter, och vi är en av få resebyråer som är PCI DSS-certifierade.

96.4%
Nöjd Kund
Klarna
Köp Nu Betala senare
100%
Secure Online Shopping

Tågbokningen.se drivs av TrainPlanet AB (org nr 5566143102), Postadress: H1, Att: TrainPlanet, Box 613, 831 27 Östersund. Alla priser är rörliga om inget annat anges och visas inklusive moms. Antalet tillgängliga biljetter varierar över året. Resor, biljetter och resekort omfattas inte av lagstadgad ångerrätt. För allmänna frågor kan du nå oss på e-post boka@tagbokningen.se eller ringa 0771-757570.