Affärsresa i Europa & Sverige

Vill ni också förenkla er resehantering? Välkommen att skicka in er ansökan idag. Vi behandlar den inom några arbetsdagar och ni kan därefter börja boka tågresor enkelt, billigt och alltid med personlig service. Effektiva resor är viktigt, särskilt när man reser i affärer. Och tåg är ofta ett mer effektivare sätt att resa än flyg, eftersom ni inte behöver lägga någon tid på att checka in baggage, gå igenom säkerhetskontroll, slutföra boarding med mera. Ofta går det dessutom betydligt snabbare att ta sig till en tågstation än till en flygplats.

Res och jobba samtidigt

Tåget är inte bara mer klimatsmart och ofta mer bekvämt än flyg. Det är dessutom mycket lättare att vara produktiv. Glöm alla missade samtal och mejl på grund av flygplansläget. Med generösa arbetsytor och WiFi-uppkoppling är ni alltid tillgängliga när ni vill. Eller varför inte diskutera det senaste projektet över en nybryggd kaffe i bistron?

Gruppresor i hela Europa

När ni bokar resor med tio eller fler resenärer samtidigt kan vi ofta erbjuda grupprabatt. Med grupprabatt så kan ni spara upp till hela 50% av priset, jämfört med att boka biljetterna var för sig. Gruppbiljetter är lika enkla att boka hos oss som vanliga biljetter – den enda skillnaden är priset. Vi erbjuder grupprabatt både för resor inom Sverige och över hela Europa.

Vår kunskap är er fördel

Teknik i all ära, men att boka komplicerade resor som blandar in olika tågbolag i flera länder kräver både lång utbildning och erfarenhet, vilket är precis vad våra resekonsulter har. Som företagskund hos oss agerar våra resekonsulter som er externa reseavdelning, och ni drar därmed fördel av all vår kunskap utan någon extra kostnad.

Fördelar för företagskunder

Prioriterad service

Vi vet att er tid är bättre spenderad på andra saker än att boka resor. Därför ser vi till att alltid prioritera era förfrågningar, oavsett om de kommer via telefon eller e-post.

Bokföringsklar direkt

När ni köper affärsresorna genom oss får ni både underlag och faktura via e-post, samma dag som ni bokar, eller så kan du välja en faktura så fakturerar vi dig i efterhand, 30 dagar netto.

Res fler – betala mindre

Ta hela avdelningen (eller firman) med på konferensen. Vi kan oftast erbjuda grupprabatt när ni bokar resor med tio eller fler resenärer.

Snabbt och säkert

Vi skickar alla biljetter elektroniskt när det är möjligt. Fysiska biljetter skickas med rekommenderat brev, i expresshastighet, till ett förmånligt pris.

Några av våra partners

96.4%
Nöjd Kund
Klarna
Köp Nu Betala senare
100%
Säker onlineshopping

Tågbokningen.se drivs av TrainPlanet AB (org nr 5566143102), Postadress: H1, Att: TrainPlanet, Box 613, 831 27 Östersund. Alla priser är rörliga om inget annat anges och visas inklusive moms. Antalet tillgängliga biljetter varierar över året. Resor, biljetter och resekort omfattas inte av lagstadgad ångerrätt. För allmänna frågor kan du nå oss på e-post boka@tagbokningen.se